Over ons


Het team van Logopedie Praktijk Dokkum bestaat uit Margreet van Dijk-Boomsma, Henriëtte van Sluis en Ruth Westerhof-van Seventer en Hannah Hettema.

 

De allround groepspraktijk voldoet aan de geldende kwaliteitscriteria en iedere logopedist heeft haar eigen specialisaties. Kennis en kwaliteit vinden we belangrijk, daarom volgen wij elk jaar nieuwe opleidingen. Zo blijven wij op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en technieken. Wij nemen ook deel aan verschillende netwerken van logopedisten, zoals het Netwerk Vroegbehandeling, het Netwerk Lees-& Spellingproblemen, het Netwerk Prelogopedie Friesland en het Netwerk Vrijgevestigde Logopedisten Noord-Oost Friesland. Daarnaast hebben wij maandelijks overleg, waardoor wij onze kennis en expertise met elkaar kunnen delen. Ieder lid van Logopedie Praktijk Dokkum maakt deel uit van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

 

Het verzorgingsgebied van Logopedie Praktijk Dokkum is niet alleen de stad Dokkum, maar tevens heeft de praktijk een sterke regiofunctie. Ook verzorgen wij de logopedie op Schiermonnikoog.


Margreet van Dijk-Boomsma


Ik heb de opleiding Logopedie in Groningen in 1992 afgerond. Na mijn afstuderen heb ik 6 jaar gewerkt op een KDC voor verstandelijk gehandicapten. Ook ben ik in die periode werkzaam geweest op verschillende scholen. In 1996 ben ik gestart in deze groepspraktijk Logopedie. Ik vind mijn werk in de Logopedie Praktijk nog altijd heel boeiend en inspirerend door de veelzijdigheid. Ik werk zowel met kinderen als volwassenen met uiteenlopende logopedische problemen. Voor mij is het iedere keer weer een uitdaging om met de cliënten te werken! 

 

U kunt rechtstreeks contact met mij opnemen via m.vandijk@logopediedokkum.nl. Maar u kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze website.Henriëtte van Sluis


Ik ben in 2005 afgestudeerd aan de Hanze Hogeschool te Groningen en ben daarna werkzaam geweest in logopedische praktijken en in een verpleeghuis. Het werken binnen een logopedische praktijk geniet mijn voorkeur, omdat de diversiteit qua mensen en hun problematiek groot is. In 2011 kon ik een praktijk binnen de groepspraktijk in Dokkum overnemen. Dit heb ik gedaan en ik hoop hier nog jaren met veel plezier te werken! Ook ben ik namens de Logopedie Praktijk Dokkum verbonden aan het Kind- en Jeugdteam Dokkum. Meer informatie hierover is te vinden op www.kindenjeugdteamdokkum.nl.

 

U kunt rechtstreeks contact met mij opnemen via h.vansluis@logopediedokkum.nl. Maar u kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze website.Ruth Westerhof-van Seventer


Ik ben in 1997 afgestudeerd aan de opleiding voor Logopedie in Groningen. Na werkzaam te zijn geweest in verschillende praktijken, binnen het HBO en op een KDC, kwam in 2000 de mogelijkheid om in deze groepspraktijk zitting te nemen. Met veel enthousiasme ben ik hierop ingegaan. Ik ben een allround werkend logopedist en vind deze breedte boeiend aan mijn werk. Alle logopedische stoornissen en daarbij betrokkenen rondom een cliënt behoren tot mijn werkveld. Samen uitzoeken hoe de logopedische puzzel gelegd kan worden vind ik inspirerend! 

 

U kunt rechtstreeks contact met mij opnemen via r.westerhof@logopediedokkum.nl. Maar u kunt ook gebruik maken van het contactformulier op onze website.Hannah Hettema


Mijn naam is Hannah Hettema. In maart 2022 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hanzehogeschool te Groningen. Tijdens mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan in het cluster 2-onderwijs en in verschillende logopediepraktijken. Sinds oktober 2022 ben ik werkzaam voor Logopedie Praktijk Dokkum, waarbij ik ook de logopedie op Schiermonnikoog verzorg. Mijn werk als logopedist is erg afwisselend, maar dat is juist wat het zo leuk maakt! In mijn behandelingen vind ik plezier belangrijk, plezier hebben in wat je doet en leert.

U kunt rechtstreeks contact met mij opnemen via h.hettema@logopediedokkum.nl